Skip directly to content


Ons unieke jubileumbier ‘DRAPO’

Bestel hier !

The Wizard of Oz

BESTEL HIER JE KAARTEN !

part2 partituur

on za, 24/03/2018 - 20:34

stuk 1 partituurveld

on za, 24/03/2018 - 20:34

Tornooi: een fantastisch optreden en resultaat !

Met 94,83% hebben we zonet een fantastisch resultaat behaald op het provinciaal orkestentornooi in het Lemmensinstituut. Dikke proficiat aan alle muzikanten! En een speciale 'dankuwel' voor dirigent Peter om ons op zijn rustige, gedreven manier week in, week uit naar dit resultaat te brengen.

Parking B2

Parking B2 langs de Provinciebaan in Rotselaar (Zone B) is de bewaakte parking voor auto's en moto's tijdens de evenementen in het festivalpark te Werchter. B2 is de laatste parking (dichtst bij festivalpark) in de zone B.

Een geslaagd degustatieconcert !

Op minder dan een week tijd werd onze harmoniezaal omgetoverd van een heuse dierentuin tot een gezellig zuiders terras. Geen gebruikelijke tribune voor de toeschouwers, maar tafels met een fleurig rood-wit tafelkleed en blinkende wijnglazen. 
Terwijl de wijn "chambreerde", werden de instrumenten

Peter Van Montfort 10 jaar dirigent van Sint-Cecilia Rotselaar !

Tien jaar geleden verloren we een zeer goede hoornspeler, want Peter nam het dirigeerstokje over van Leo. Ondertussen heeft hij de harmonie al doorheen verschillende wedstrijden en vele concerten geleid.

piccolo

on ma, 12/12/2016 - 13:11

Sint-Cecilia gaat vreemd

Het vreemd gaan van de harmonie in Scherpenheuvel is voor zowel muzikanten als publiek in de smaak gevallen. Familie, vrienden, kleine en grote fans konden genieten van een goede zitplaats met voor elk zeer goed zicht op hun persoonlijk idool van de dag. 
De verschillende harmoniestukken waren de

Slag aan de molen

9/11, uitgerekend op  die dramatische datum die in ons geheugen is gegrift, stonden heel wat muzikanten klaar om hun harmonie te vertegenwoordigen op de jaarlijkse herdenking van de Slag om de molen.
Anno 14-18: lang geleden op het vlak van tijd maar jammer genoeg brandend actueel als extremisme en

Pagina's