Skip directly to content

Sint-Cecilia gaat vreemd

Het vreemd gaan van de harmonie in Scherpenheuvel is voor zowel muzikanten als publiek in de smaak gevallen. Familie, vrienden, kleine en grote fans konden genieten van een goede zitplaats met voor elk zeer goed zicht op hun persoonlijk idool van de dag. 
De verschillende harmoniestukken waren de perfecte keuze voor dit brede publiek dat zichtbaar genoot van al deze mooie klanken en dit telkens bevestigde met een hartelijk applaus.
Ook Sammy kon de zaal verleiden: een groot deel van zijn repertoire riep bij de iets of wat oudere luisteraar heel wat mooie herinneringen op. Samen met zijn fans zat de ambiance er dus al vlug in. Met de Polonaise kon alle stoom afgeblazen worden zowel bij de muzikanten als bij de toeschouwers. 
Belichting, klank, de spontane en rake interventies van Kim De Brie maakten het geheel af. Ze stak ook niet onder stoelen of banken dat ze een klein boontje heeft voor onze dirigent en terecht! Buiten dirigeren kan hij ook nog de zaal in bedwang houden en geruststellen als een van de hoorns het laat afweten om dan nadien ook nog tot herstelling ervan over te gaan!
Tijdens de pauze en na het concert moest niemand lang wachten om dit geslaagd concert met een drankje te bezegelen. 
Bedankt aan alle helpers vóór en achter de schermen want zonder hen kan dit alles onmogelijk gerealiseerd worden.
En nu ... hop naar het volgende!!