Skip directly to content

Muziek, dans en een wereldpremière op Rotselaar-Kermis!

20 en 21 september 2013
 
Ook aan deze kermis werkt de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia graag mee met meerdere activiteiten in en om de Harmoniezaal Concordia.
 
Tijdens de avondmarkt op vrijdag 20/09 zal het Jeugdorkest Sint-Cecilia twee keer een gratis concertje spelen, om 18u en om 19u45. Bij mooi weer in openlucht, en bij regen in de zaal. Honger kan worden gestild door een snackje te kopen tvv het jeugdorkest.
Ook nog op vrijdagavond is er in de foyer van de zaal een TIROLERCAFE, met muziek van de hoogst originele Blaaskapelle Sint-Cecilia. Uiteraard gratis inkom en veel ambiance.
 
Na een eerste aanzet vorig jaar wordt er op zaterdag 21 september opnieuw het traditionele BAL VAN DE SJOSTAËT georganiseerd met live-dansmuziek van het fameuze orkest Mike Grondy and The Oneliners. Deuren gaan open om 20u. Dansen kan vanaf 20u30. Inkom: 5 euro.
 
En tijdens deze twee dagen kan je – in wereldpremière! – in Concordia proeven van een nieuw en zeer exclusief streekbier. Wie het brouwt, wat het is en hoe het smaakt zal je zelf moeten komen ervaren.
Tags: