Skip directly to content

Music @ Concordia : muziek van eigen kweek

Neen, we hoeven geen batterij nerds of andere wiskundigen om de reeks 3, 5, 8 te ontleden. Want zij denken toch alleen maar aan Fibonacci of konijnen… Iedere toeschouwer van de eerste 2 edities van M@C weet ongetwijfeld dat er toen respectievelijk 3 en 5 muzikanten van Sint-Cecilia Rotselaar op het podium stonden. Goed nadenken en je vindt ze wel (Dirk mag/moet je meerekenen als muzikant!)
 
Het leek een leuk idee om dat aantal voor de volgende editie op 11 oktober nog eens te verhogen. Inderdaad, niet minder dan 8 “Cecilianen” wagen zich op het podium. Thema deze keer is muziek van “Eigen kweek”, met medewerking van de concertband Antwerpen.
De concertband is de harmonie waar onze dirigent Peter opgroeide. Zij treden aan in de superieure (=hoogste) afdeling en staan dus garant voor op en top kwaliteit. In een heus entertainment concert zullen zij naast een eigen programma ook ondersteuning geven aan enkele van de beste solisten die Sint-Cecilia rijk is.
 
Dit concept is afgekeken van de brassband-concerten, waar traditioneel op ieder concert solisten uit de eigen band het beste van zichzelf geven. Dit vanuit de rotsvaste overtuiging dat dit hen helpt in hun muzikale ontplooiing.
Dit moet ongetwijfeld ook met een harmonie kunnen. Christine, Liesbet, Patricia,  Dieter, Jeroen, Kevin, Ludo en Leo geven het beste van zichzelf. Dit alles wordt jullie natuurlijk ook weer GRATIS aangeboden. Eigenlijk zou er geen enkele stoel onbezet mogen zijn die avond!
 
Nog altijd niet overtuigd om af te komen? Laatste poging: Op 11 oktober wordt ook nog het concept vrijgegeven voor de M@C editie van het najaar 2015; met een oproep aan alle muzikanten. Wil je het niet moeten vernemen van horen zeggen, then you’d better be there! 
 
 
Tags: