Skip directly to content

M@C : The Generation Concept

M@C werd opgestart met als motto: muziek voor en door de muzikanten van Sint-Cecilia Rotselaar. Op de voorbije edities kwamen al verschillende leden op het podium. Met ‘The Generation Concept’ of ‘Family ties’ gaan we gewoon voor meer.
Want vele muzikanten moeten op zondagochtend hun muzikale kroost wakker maken, of hun echtgeno(o)t(e) aanporren om op tijd te kunnen vertrekken. Of ze stonden op zaterdagnamiddag hun zoon/dochter op te wachten na de repetitie van de Jeugd. Hebben deze gezinnen al ooit thuis samen gemusiceerd? Opgetreden op een familiefeestje?  
Op zaterdag 10/10/2015 mogen zij hun muzikaal talent tonen op ons podium in de Concordia. Koppels, (groot-)ouders, (klein-)kinderen, nonkels, tantes, broers, zussen, neven, nichten,...  en we zijn ruimdenkend: het liefje mag ook meedoen. Het plezier en de voldoening van samen muziek te maken overbrengen naar het publiek. Daar draait het om. Van beginneling tot virtuoos, laten we de mensen meegenieten van onze gezamenlijke hobby.
En alsof dit nog niet genoeg is hebben we ook de toestemming gekregen om een grote primeur aan te kondigen. Afsluiter van het concert brengt ons in de mardi gras sferen van New Orleans.
Kortom, een ganse avond feest met de grote U van uitzonderlijk ! Wie wil daar nu niet bij zijn? Inderdaad, niemand. Dus allen trouw op post!
Tags: