Skip directly to content

Kermisweekend 24-26 mei 2013

Op vrijdagavond 24 mei hielden we tijdens de avondmarkt ons “gelegenheidscafé” open met als muzikale attractie ons accordeonensemble. We zagen heel wat vaste toehoorders die er ook vorige maal bijwaren. En het was weer goed... zéér goed. Gelijktijdig zorgden we ook voor de inwendige mens en werden er heerlijke pannenkoeken geserveerd. Rond de klok van 20u45 passeerden heel wat Sint-Cecilia muzikanten (ditmaal niet in kostuum) om aan het gemeentehuis hun geheim gehouden “flashmob” uit te voeren als start van het evenement “Rotselaar zingt”.

Op zondag 26 mei was het gelegenheidscafé de ganse dag open. Op onze bovenverdieping ging immers een tentoonstelling door. De pannenkoeken waren weerom van de partij. Voor Sint-Cecilia Rotselaar geen kermis zonder een eigen muzikaal optreden en dat deden we dan ook in de feesttent: eerst onze Jeugd (ditmaal onder leiding van Jeroen) en nadien onze grote harmonie (ditmaal onder leiding van Dieter).
Al bij al een zeer geslaagd weekend, met slechts één negatief punt.... het was BITTER koud .... en dat zag je ook aan de lage publieke opkomst. Het kermiscomité dat de nodige energie steekt in het opwaarderen van deze kermis heeft geen geluk... vorig jaar uitgeregend, dit jaar bevroren.... Maar de volhouder wint zegt het spreekwoord. Volgend jaar 30° en een massa volk...!
Tags: