Skip directly to content

Jubileumconcert-weekend

In 2021 viert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Rotselaar haar 150-jarig bestaan. Reden genoeg voor een feestjaar met enkele grote activiteiten. Helaas strooit corona nog steeds roet in het eten en moest al een deel uitgesteld of geannuleerd worden. Maar als de coronamatregelen het toelaten, viert de harmonie haar feestjaar in het pinksterweekend van 21 tem 24 mei 2021 met een concert-en feestweekend in een grote tent waar alles coronaproof kan doorgaan : zowel voor muzikanten (die extra afstand in acht moeten enemen) als publiek die per bubbel op afstand kan genieten.

De 3 orkesten: de harmonie, de jeugd en de Ceciliaantjes zullen al zeker een spetterend optreden. Daarnaast worden bevriende, muzikale verenigingen uit Rotselaar en verder uitgenodigd, samenspelgroepen van de plaatselijke academie en kunnen eventuele overblijvende momenten ingevuld worden door andere activiteiten, zelfs niet muzikaal.

De concrete planning voor het ganse weekend wordt na half januari opgemaakt worden, als duidelijk is of en welke versoepelingen er mogelijk zijn in de culturele wereld.